Nijha Workshop Speellokaal Dorack

Een uitdagend speellokaal!

Speellokaal inrichting

Kinderen hebben veel baat bij bewegen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen, een betere gezondheid, het leren van de taal en het opdoen van sociale vaardigheden. Een uitdagend speellokaal helpt om meer te bewegen en daarmee ook de ontwikkelingen van het kind. Nijha heeft een ruim aanbod aan materialen om een speellokaal uitdagend in te richten.

Snel naar:

Dorack speellokaal

Alles in 1

Dorack

Met Dorack materialen wordt de gymles pas echt leuk! Het Dorack materiaal is licht en makkelijk te verplaatsen. Zo verander je een klimopstelling snel naar een glij- of balanceeropstelling. Even geen creativiteit? Laat kinderen zelf een opstelling bedenken én opbouwen.

_MIS7823_Klein

Schommel erop los

Zwaaien

Kleuters bewegen graag en veel. Om de motorische ontwikkeling in de volle breedte te stimuleren is het belangrijk dat er een gevarieerd bewegingsaanbod is. Zowel binnen als buiten. Op het speelplein is een schommel bijna niet weg te denken. Maar ook in het speellokaal kan geschommeld worden.

bouwen

De levendige fantasie

Bouwmodules

Kinderen kunnen zich met hun eindeloze fantastie uren uitleven met bouwmodules. Door de felle kleuren en verschillende vormen is niets te gek! Huizen, torens en vliegtuigen.. alles komt voor. Het fantasiespelen begint pas als het bouwwerk klaar is. Vader en moedertje, politie en boefje of gewoon lekker alles weer afbreken en opnieuw beginnen! 

Nijha Flexmat Dorack

Veilig vallen

Matten

Voor het speellokaal zijn speciale matten met verschillende functies. Zo worden matten gebruikt om op te vallen, maar worden ze ook ingezet als afscheiding of mikvlak. Daarnaast kan je ze gebruiken in spellen als apenkooi en voetbal. Nijha heeft verschillende matten in het assortiment: valmatten, kegmatten, foam matten, vouwmatten of de traditionele turnmatten. Ze zijn makkelijk op te bergen en licht in gebruik.

Methodes

Geen inspiratie?

Speellokaal methodes

Voor het speellokaal zijn verschillende methodes. In deze methodes worden twaalf leerlijnen uitgewerkt, waarin alle 31 bewegingsthema's die binnen de leerlijnen voorkomen worden behandeld. De mogelijkheden van het Dorack speellokaal slutien naadloos aan op de thema's in deze leerlijnen.

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder