Filters

Matten

Er zijn allerlei soorten matten voor kleuters in het speellokaal. Denk hierbij aan valmatten, kegmatten, foam matten, vouwmatten of de traditionele turnmatten.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Van valmatten tot turnmatten in het speellokaal

Er zijn allerlei soorten speelmatten beschikbaar bij Dorack. Hieronder komen er een aantal aan bod:

  • Flexmat Dorack: de flexmat bestaat uit een flexibele mat en een turnmat, die je met klittenband aan elkaar kunt bevestigen. De flexibele mat is ideaal voor balanceer- een weerstandoefeningen, waar de turnmat een gladde en een stroeve kant heeft voor gebruik bij verschillende spelvormen. De complete flexmat is inzetbaar als kegmat of zitzak en brengt zo een nieuwe dimensie in het speellokaal.
  • Kegmat: een schuin aflopende mat om kinderen te ondersteunen bij een bepaalde beweging, zoals koprollen. De mat sluit aan op een landingsmat en kan zo de hoogte van de landingsmat naar de vloer overbruggen. Daarnaast is het een ideaal mikpunt om met een bal naar te gooien en de mat omver te krijgen.
  • Vouwmat 8-delig: deze vouwmat is verkrijgbaar met vier, zes, acht of tien delen en elk deel heeft een andere kleur (rood, groen, blauw of geel). De mat is natuurlijk geschikt om op te springen en rollen, maar is ook leuk als mikdoel en u kunt er zelfs een poppenkast mee maken.

Een veelzijdig speellokaal

Het Dorack speellokaal staat garant voor jarenlang speelplezier voor kleuters. De basis van dit speel- en beweegconcept is een verplaatsbaar klimrek, dat vrij in de ruimte staat. Je kunt het klimrek uitbreiden en –bouwen met talloze materialen en accessoires, zoals matten, survivaldoeken, fittramps of schommels. De mogelijkheden zijn ongekend en de Dorack speellokaal inrichting is dan ook heel enthousiast ontvangen. 

Meer weten over de matten voor het speellokaal? 

Neem dan contact op via (0573) 288 555 of mail naar info@nijha.nl