Filters

Click & Play

Een flexibele, duurzame en kostenbesparende oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de buurt? En tegelijk meewerken aan een circulaire economie? Kies dan voor Click & Play! Met deze oplossing kunnen speelplekken voor zowel jongere als oudere kinderen worden aangepast.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Speeltuin voor kinderen

Een troosteloos leegstaand speeltuintje waar geen kinderen spelen, maar jongeren hangen op wipkippen. Komt dat beeld je bekend voor? Gelukkig kun je dit proces in jouw gemeente voortaan een stap voor zijn! Speeltuinen die je met liefde en op maat voor de buurt hebt ingericht, hebben vaak een lange afschrijftermijn. Intussen komen de kleintjes steeds in een nieuwe fase en vragen zij steeds om nieuwe speeluitdagingen. Alle toestellen om de paar jaar vervangen is te duur, zeker als dit vraagstuk in meerdere wijken speelt. Gelukkig bestaat er een flexibele oplossing waarmee je jouw inwoners steeds weer kunt verrassen.

Click & Play toestellen

Als je met de demografisch dynamiek in jouw gemeente wilt meebewegen, is de Click & Play oplossing van Nijha iets voor jullie. Met deze flexibele oplossing leg je in elke speeltuin een aantal basisplaten neer. De toestellen kun je eenvoudig in en uit de basisplaten ‘klikken’. Zo kun je toestellen naar behoefte rouleren tussen de wijken in één stad. Of wissel ze uit met omliggende dorpen.

De basisplaten bieden mogelijkheden voor schommelen, glijden en draaien. En bij elke speelvorm heeft Nijha toestellen voor verschillende leeftijdsgroepen. Click & Play is zo een financieel aantrekkelijke oplossing die bovendien heel goed past in deze tijd van duurzaamheid en een circulaire economie. Dus leg letterlijk een goede basis en ontwerp vervolgens samen met buurtbewoners een passende speeltuin!

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-105