Filters

DARE

De DARE-lijn heeft meer dan 25 kleurrijke en uitnodigende speeltoestellen voor kinderen tot 12 jaar. Doen en durven is het motto! Het is bovendien absoluut de beste keuze in prijs-kwaliteit verhouding.

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Uitdagende houten speeltoestellen

Durf jij??? Het schoolplein is voor veel leerlingen één groot avontuur. Je kunt er eindeloos ontdekken en groeien. De kleintjes kijken stiekem wat de groten doen en leeftijdsgenoten dagen elkaar lekker uit. En hoera: je ontdekt dat je ineens wél van die hoge glijbaan af durft.

Als je kinderen steeds maar hetzelfde voorschotelt, leren ze natuurlijk nooit iets nieuws. Daarom staat voor veel scholen en gemeenten ‘variatie’ op nummer één op het wensenlijstje voor een nieuwe schoolplein of nieuwe speelplek. Maar hoe bied je genoeg variatie voor alle leerlingen, binnen een beperkt budget?

DARE speeltoestellen

De DARE-lijn bestaat uit kleurrijke en uitnodigende speeltoestellen voor echte waaghalzen. Doen en durven is het motto! DARE is super compleet en biedt meer dan 25 verschillende toestellen voor kinderen tot 12 jaar. Omdat deze lijn zoveel variatie biedt, kunnen veel kinderen tegelijk spelen. Dat betekent automatisch ook minder geruzie op het schoolplein.
De DARE-lijn van Nijha is bovendien absoluut de beste keuze in prijs-kwaliteit verhouding. Alle toestellen zijn gemaakt van hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Dat betekent dat het materiaal extra lang meegaat, voor langer speelplezier. Een financieel verstandige keuze dus!

 

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!