Filters

Draaitoestellen

Kinderen zijn dol op draaitoestellen in alle soorten en maten. Het assortiment van Nijha weerspiegelt die voorliefde van kinderen; we hebben fantastische draaitoestellen voor alle leeftijden om op te zitten, staan, liggen of aan te hangen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Draaitoestellen gaan nooit vervelen

Ronddraaien zorgt voor een gevoel van vrijheid, alsof we kunnen vliegen. Kinderen zijn dan ook dol op draaitoestellen in alle soorten en maten. Het assortiment van Nijha weerspiegelt die voorliefde van kinderen; we hebben fantastische draaitoestellen voor alle leeftijden om op te zitten, staan, liggen of aan te hangen. En bij elk toestel geldt: het is leuk in je eentje, maar doe je het samen met anderen dan ga je nog sneller. Plezier verzekerd!

Deze draaitoestellen kunnen we je van harte aanbevelen

Onze draaitoestellen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 3 tot 65 jaar. We hebben draaitoestellen voor twee tot zes personen en bij alle producten staat de veiligheid van de gebruikers voorop. Een greep uit ons aanbod:

  • Swingschijf: een plateau om op te staan en een wiel om aan te draaien. Hoe meer kinderen meedoen, hoe sneller het toestel draait. Door het wiel vast te houden komt de swingschijf tot stilstand.
  • Low Rotator: de Low Rotator gaat pas draaien wanneer kinderen op de juiste manier naar buiten hangen en naar binnen bewegen. De uitdaging ligt in de samenwerking met elkaar!
  • Taka-Tukaland: Is voor iedereen, met of zonder beperking. Door aan de ring in het midden te draaien, wordt het toestel in beweging gebracht. 
  • Draaischijf Spin: de extase van snelheid, terwijl het draaitoestel een beroep doet op het gevoel voor balans, coördinatie en ruimtelijke oriëntatie van kinderen. 

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij je de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op