Draaitoestellen

Kinderen zijn dol op draaitoestellen in alle soorten en maten. Het assortiment van Nijha weerspiegelt die voorliefde van kinderen; we hebben fantastische draaitoestellen voor alle leeftijden om op te zitten, staan, liggen of aan te hangen.

Draaitoestellen gaan nooit vervelen

Ronddraaien zorgt voor een gevoel van vrijheid, alsof we kunnen vliegen. Kinderen zijn dan ook dol op draaitoestellen in alle soorten en maten. Het assortiment van Nijha weerspiegelt die voorliefde van kinderen; we hebben fantastische draaitoestellen voor alle leeftijden om op te zitten, staan, liggen of aan te hangen. En bij elk toestel geldt: het is leuk in je eentje, maar doe je het samen met anderen dan ga je nog sneller. Plezier verzekerd!

Deze draaitoestellen kunnen we je van harte aanbevelen

Onze draaitoestellen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 3 tot 65 jaar. We hebben draaitoestellen voor twee tot zes personen en bij alle producten staat de veiligheid van de gebruikers voorop. Een greep uit ons aanbod:

  • Swingschijf: een plateau om op te staan en een wiel om aan te draaien. Hoe meer kinderen meedoen, hoe sneller het toestel draait. Door het wiel vast te houden komt de swingschijf tot stilstand.
  • Rodeo: wie blijft het langst zitten in de Rodeo? De kinderen bedienen dit draaitoestel zelf via een hendel aan de onderkant en bepalen zo hoe hard ze in het rond gaan.
  • Duodraai: de naam zegt het al, dit is een draaitoestel voor twee personen. De Duodraai draait niet alleen rond, maar staat ook scheef, wat het toestel extra spannend maakt.
  • Fietsmolen: een van de grootste toppers van Nijha, die het al jarenlang even goed doet. Elk fietszitje heeft een aparte aandrijving, dus kinderen kunnen het draaitoestel ook alleen gebruiken.
  • Triodraai: drie ergonomische zittingen, waar de kinderen niet zomaar af kunnen vallen. Dat zorgt voor een combinatie van veiligheid en opwinding en maakt het toestel geschikt voor jonge kinderen.
  • Draaischijf Spin: de extase van snelheid, terwijl het draaitoestel een beroep doet op het gevoel voor balans, coördinatie en ruimtelijke oriëntatie van kinderen.
  • Chopper: de Chopper zorgt voor een wedstrijdelement tijdens het draaien: wie blijft het langste hangen? Dit toestel vraagt fysiek best wel iets van de gebruiker en is een uitdaging voor kinderen en volwassenen van 5 tot 65 jaar.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij je de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over de mogelijkheden?