Filters

Klimtoestellen

Een klimtoestel mag eigenlijk op geen enkele speelplek ontbreken. Kinderen zijn ook dol op speeltoestellen als schommels en glijbanen, maar op klimtoestellen wordt de creativiteit aangesproken. Vooral als de klimtoestellen je uitdagen en dat zit bij onze toestellen wel goed. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Klimtoestel op elke speelplek

Kinderen van een jaar of drie tot twaalf raken niet snel uitgekeken op onze klimtoestellen. Ze leren al spelende hoe ze veilig omhoog en omlaag kunnen klauteren, op de kop kunnen hangen en kunstjes kunnen leren. Klimmen is voor kinderen een hele natuurlijke activiteit en onze klimtoestellen stimuleren dat des te meer. Door de uitdagende vormen en vrolijke kleuren nodigen ze iedereen uit om ze te gebruiken.

Klimtoestellen als het beste alternatief voor een boom

Wie aan de rand van een dorp of op het platteland opgroeit, klimt nog wel eens in een boom. Maar voor veel kinderen is spelen in de natuur niet elke dag weggelegd. Onze klimtoestellen zijn dan een prachtig alternatief voor het ‘bedwingen’ van een boom. Ze bieden zowel de beginnende als de meer ervaren klimmers genoeg spanning en door de ruimtelijke opzet zijn de klimtoestellen ook nog eens hele sociale speeltoestellen.

Wat je bij Nijha aan klimtoestellen vindt

Ons assortiment klimtoestellen gaat van een metalen klimboom of kleuterklimboog, tot een houten klimtoestel met allerlei elementen. Een aantal van onze toppers:

  • Archie is geïnspireerd op de klassieke klimboog, maar dan met allerlei nieuwe dimensies. De ruimte tussen de spijlen varieert, waardoor er verschillende klimniveaus ontstaan. Bovendien nodigt de halfopen constructie uit om zelf initiatief te nemen en dit klimtoestel te gebruiken als tent of voetbaldoel.
  • De Twentenaar is een toestel waarbij niemand met beide benen op de grond kan blijven staan. Alle onderdelen vragen erom beklommen te worden en kinderen kunnen de openingen tussen de touwen ook gebruiken om op te mikken tijdens een balspel. Zo zien we dat onze klimtoestellen niet alleen gebruikt worden om op te klauteren, maar ook figureren in allerlei andere spelactiviteiten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op