Schommels

Bekijk het uitgebreide assortiment schommels voor alle leeftijden. 

De vrijheid van schommels

Schommelen is geeft een gevoel van vrijheid. Waar de allerkleinsten nog een duwtje nodig hebben, leren iets oudere kinderen al heel snel hoe ze de schommel zelf in beweging krijgen door met de voeten naar voren en achteren te zwaaien. Kinderen leren hierdoor ook goed hoe je moet balanceren. Schommels zijn speeltoestellen waar kinderen nooit genoeg van krijgen. Ze zijn altijd bezet, een kind dat schommelt heeft een brede glimlach op het gezicht en als het zitten te weinig uitdagend wordt, gaan ze wel op de zitting staan. En dat laatste maakt niet alleen de traditionele schommels (met een zitplank die aan kabels hangt) een stuk spannender. Ook de nieuwe soorten schommels met een vogelnestje om in te zitten, een autoband om op te staan of een dik touw voor het hele gezin worden er nog leuker door! 

Schommels voor alle leeftijden

Heeft een kind het gevoel van een schommel eenmaal ervaren, dan is het spreekwoordelijke hek van de dam. Het mooie aan ons assortiment schommels is dat er varianten zijn voor alle leeftijden. Vanaf het moment dat een kindje net kan zitten, totdat een kind de tienerleeftijd bereikt. Ach, laten we eerlijk zijn: zelfs ouders en grootouders maken graag gebruik van schommels onder het mom hun (klein)kinderen te helpen!

Ontdek onze schommels

Zoals gezegd is ons assortiment heel breed en divers. We belichten hieronder een paar verschillende schommels, om je een idee te geven van ons bereik:

  • T for 2: een kleuterschommel voor de allerkleinsten. Ideaal om er twee verschillende schommelzittingen in te hangen.
  • Vogelnestschommel: een robuuste schommel waar de allerkleinsten in kunnen liggen en grotere kinderen samen in kunnen zitten en staan. De schommel kan verrassend hoog voor een speeltoestel van zo’n groot formaat.

Meer weten over de mogelijkheden?