Filters

Speelpanelen

Ons assortiment speelpanelen is volledig toegespitst op het aanwakkeren van de fantasie die kinderen zo eigen is. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Speelpret met eenvoudige speelelementen

Een leuk speeltoestel verbroedert direct en kinderen gaan graag samen aan de gang om alle mogelijkheden van speelelementen te ontdekken. Ons assortiment speelpanelen is volledig toegespitst op het aanwakkeren van de fantasie die kinderen zo eigen is. Zoals speelelement Lisa die te verkrijgen is in drie verschillende soorten. Lisa, Paneel Tandwiel is een speelpaneel met tandwielen die kunnen draaien. Of Lisa, Paneel Poppetje, het afgebeelde poppetje prikkelt de fantasie van de kinderen. Dan is er ook nog de Lisa, Paneel Koepel met twee verschillende koepels. Deze panelen zijn goed met elkaar te combineren!

Speelelementen voor groepjes kinderen

De speeltafel Bloemenveld is een vrolijk geheel van een tafel met zes bloemvormige zitjes. Ruimte genoeg om aan te schuiven dus en ook als alle stoeltjes bezet zijn is er nog genoeg plek voor andere kinderen om bij de tafel te komen staan. Dit is een van de speelelementen die nog veelzijdiger wordt als er zand en/of water in de buurt is. De kleine dames en heren worden ware chef-koks, die hun taarten, cakes en koekjes op de tafel bakken. En als een baksel mislukt, dan verdwijnt die gewoon door een van de gaten in het tafelblad van dit speelelement. 

Speelelementen voor oudere kinderen

De speelelementen Timo en Mike zijn een feest voor kinderen van ongeveer drie tot acht jaar. De mogelijkheden met deze toestellen zijn nagenoeg eindeloos. Van klimmen, klauteren en kruipen, tot winkeltje of verstoppertje spelen. Zo is de Timo voorzien van een raam, een klimhekje en een grote spin met blokjes in de poten, om de fijne motoriek te oefenen. Mike bestaat uit vijf geschakelde speelpanelen die allemaal andere speelelementen hebben, zoals een telraam, klimhek en boter-kaas-en-eieren spel.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op