Speelpanelen

Ons assortiment speelpanelen is volledig toegespitst op het aanwakkeren van de fantasie die kinderen zo eigen is. Zoals de Oink, Moo en Blaat, die als een magneet werken op kinderen vanaf één jaar. De speeltafel Bloemenveld biedt ruimte voor meerdere kinderen en voor de oudere kinderen kennen we de Timo en Mike. 

Speelpret met eenvoudige speelelementen

Een leuk speeltoestel verbroedert direct en kinderen gaan graag samen aan de gang om alle mogelijkheden van speelelementen te ontdekken. Ons assortiment speelpanelen is volledig toegespitst op het aanwakkeren van de fantasie die kinderen zo eigen is. Zoals de Oink, Moo en Blaat, die als een magneet werken op kinderen vanaf één jaar. Deze drie speelelementen hebben de vorm van boerderijdieren, te weten: een varken, koe en schaap. Varken Oink heeft op beide flanken een speelbordes om op te zitten of als tafeltje te gebruiken. Er zitten bovendien drie rijden met blokken in om boter-kaas-en-eieren mee te spelen, of gewoon lekker aan te draaien. Koe Moo is voorzien van bloemen op een rails, waar kinderen hun fijne motoriek mee kunnen oefenen. Ook deze speelkoe heeft plateautjes aan beide kanten en de oogjes zijn gaten, om te spieken wat er aan de andere kant gebeurt. Schaap Blaat heeft naast de speelplateaus een drietal stangen met schijven erop. Om te verschuiven, aan te draaien of te oefenen met tellen.

Speelelementen voor groepjes kinderen

De speeltafel Bloemenveld is een vrolijk geheel van een tafel met zes bloemvormige zitjes. Ruimte genoeg om aan te schuiven dus en ook als alle stoeltjes bezet zijn is er nog genoeg plek voor andere kinderen om bij de tafel te komen staan. Dit is een van de speelelementen die nog veelzijdiger wordt als er zand en/of water in de buurt is. De kleine dames en heren worden ware chef-koks, die hun taarten, cakes en koekjes op de tafel bakken. En als een baksel mislukt, dan verdwijnt die gewoon door een van de gaten in het tafelblad van dit speelelement.

Speelelementen voor oudere kinderen

De speelelementen Timo en Mike zijn een feest voor kinderen van ongeveer drie tot acht jaar. De mogelijkheden met deze toestellen zijn nagenoeg eindeloos. Van klimmen, klauteren en kruipen, tot winkeltje of verstoppertje spelen. Zo is de Timo voorzien van een raam, een klimhekje en een grote spin met blokjes in de poten, om de fijne motoriek te oefenen. Mike bestaat uit vijf geschakelde speelpanelen die allemaal andere speelelementen hebben, zoals een telraam, klimhek en boter-kaas-en-eieren spel.

Meer weten over de mogelijkheden?