Filters

Springen

Kinderen klimmen graag overal bovenop om er vervolgens – als het niet té hoog is – weer vanaf te springen. Nijha stimuleert kinderen spelenderwijs met verschillende uitdagende spring toestellen, zoals de bokspringpaal en dizzy.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Spring toestellen mogen niet ontbreken

Kinderen klimmen graag overal bovenop om er vervolgens – als het niet té hoog is – weer vanaf te springen. Springen geeft een enorm gevoel van vrijheid, van vliegen en even helemaal los zijn van de grond. Een gevoel dat kinderen aanmoedigt om zich lekker uit te leven en al hun energie in het spelen te leggen. Nijha stimuleert kinderen spelenderwijs met verschillende uitdagende spring toestellen, zoals de bokspringpaal. Het principe is heel eenvoudig en gebaseerd op de bekende springbok uit de gymzaal of sporthal. Kinderen nemen een aanloopje, plaatsen hun handen op het oppervlak van de bokspringpaal en zwaaien hun benen er overheen. Door een paar van deze spring toestellen achter elkaar of in een zigzag vorm te plaatsen, creëer je een leuk parcours. De bokspringpaal is leverbaar in twee hoogtes - 80 of 100 centimeter - en is geschikt voor kinderen van circa vijf tot twaalf jaar.

Dizzy van de spring toestellen

Met Dizzy geef je kinderen echt een bijzondere ervaring op een van de leukste spring toestellen die er zijn. Dizzy is een springplank die de gebruikers net een extra zetje geeft om een mooie sprongvorm te laten zien. Zoals verspringen, een spagaat maken in de lucht, draaien om de lengte as of freestyle trucs. De veer is zo afgesteld, dat het verende effect groter wordt als de sprongtechniek van het kind verbetert. Zo gaan de vaardigheden en de springhoogte gelijk op. Plaats de Dizzy in het zand voor een zachte ondergrond en zodat de kinderen ook meteen kunnen zien hoe ver ze springen.

Paddenstoelen als spring toestellen

De flexibele springpaddenstoelen zijn een veelgebruikt object in elke speeltuin. De drie paddenstoelen hebben verschillende hoogtes, zodat ze interessant zijn voor de kleintjes en interessant blijven voor grotere kinderen. Erop klimmen, zitten, staan en vanaf springen; het kan allemaal!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op