Wippen

De wipwap is een van de meest herkenbare speeltoestellen. Het is een sociaal en tijdloos toestel waar kinderen van drie tot twaalf jaar zich uitstekend mee vermaken. Bekijk het complete assortiment wipwappen. 

Wipwap kopen bij Nijha

De wipwap is een van de meest herkenbare speeltoestellen die je kunt kopen. Het is een sociaal en tijdloos toestel waar kinderen van drie tot twaalf jaar zich uitstekend mee vermaken. Nijha heeft natuurlijk de traditionele tweepersoons wipwap in het assortiment, maar we bieden ook een groot aantal andere mogelijkheden. Zoals de Duoveer, die ook voor een kind alleen veel speelplezier oplevert. De Duoveer is een robuust toestel met een korte en krachtige vering en handvaten om de veerbeweging te versterken. De zitjes zijn ergonomisch gevormd en geven steun in de rug, zodat er geen risico bestaat op wegglijden. De veilige en stabiele constructie is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Wipwap kopen vanaf twee personen

Om je een idee te geven van de leuke, vernieuwende mogelijkheden met wipwappen, doen we hieronder een greep uit ons aanbod. Voor het complete assortiment en het kopen van een wipwap kun je in onze webshop terecht.

  • Wip midi: een klassieke wipwap met zitjes voor twee personen, maar er kunnen meer kinderen meespelen op de ligger.
  • Grote wip: een Nijha evergreen die nooit gaat vervelen. Een wipwap voor twee of vier personen, met mogelijkheden voor balanceren op de ligger.
  • Wip Bumper: een wipwap voor de allerkleinsten. In het midden staat een stevig poortje, waar kinderen kunnen helpen om de wipwap te bewegen.
  • De Kempenaar: een vierpersoons wipwap waarbij de kinderen naast elkaar zitten, in plaats van achter elkaar. Elk kind heeft twee stevige hendels om zich aan vast te houden.

Meer weten over de mogelijkheden?