Filters

Wippen

De wipwap is een van de meest herkenbare speeltoestellen. Het is een sociaal en tijdloos toestel waar kinderen van drie tot twaalf jaar zich uitstekend mee vermaken. Bekijk het complete assortiment wipwappen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Wipwap kopen bij Nijha

De wipwap is een van de meest herkenbare speeltoestellen die je kunt kopen. Het is een sociaal en tijdloos toestel waar kinderen van drie tot twaalf jaar zich uitstekend mee vermaken. Nijha heeft natuurlijk de traditionele tweepersoons wipwap in het assortiment, maar we bieden ook een groot aantal andere mogelijkheden. Zoals de Tukano, die ook voor een kind alleen veel speelplezier oplevert. De Tukano is een robuust toestel met een korte en krachtige vering en handvaten om de veerbeweging te versterken. 

Wipwap kopen vanaf twee personen

Om je een idee te geven van de leuke, vernieuwende mogelijkheden met wipwappen, doen we hieronder een greep uit ons aanbod. Voor het complete assortiment en het kopen van een wipwap kun je in onze webshop terecht.

  • Wip midi: een klassieke wipwap met zitjes voor twee personen, maar er kunnen meer kinderen meespelen op de ligger.
  • Wip Bumper: een wipwap voor de allerkleinsten. In het midden staat een stevig poortje, waar kinderen kunnen helpen om de wipwap te bewegen.
  • De Kempenaar: een vierpersoons wipwap waarbij de kinderen naast elkaar zitten, in plaats van achter elkaar. Elk kind heeft twee stevige hendels om zich aan vast te houden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op