Filters

Atletiek

Atletiek is de sport die alle basisbewegingen van ons lichaam omvat. Atletiek wordt daarom ook wel 'de moeder der sporten' genoemd. Hier vind je diverse materialen waarmee je dit kunt ervaren en de sport kunt beoefenen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Voor elke vorm van atletiek de juiste atletiekmaterialen

Nijha heeft het assortiment atletiekmaterialen met zorg samengesteld. Zo vind je bij ons voor elke vorm van atletiek – op de weg of baan en individueel of in groepsverband – de juiste producten. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor indoor atletiek.

Atletiek wordt wel de ‘moeder der sporten’ genoemd omdat het alle basisbewegingen van ons lichaam omvat: lopen, springen en gooien. 

Als je atletiekmaterialen van goede kwaliteit zoekt

De atletiekmaterialen van onderwijsinstellingen, buitenschoolse opvang of sporthallen, worden intensief gebruikt. Bij het samenstellen van ons assortiment leggen we dan ook sterk de nadruk op kwaliteit. Daarnaast bieden we veel variatie in gewichtsklassen en leeftijdsgroepen, gericht op de gebruikers van onze atletiek artikelen. Denk aan de gewichtsopbouw per leeftijdsgroep voor een werpbalstootkogel, discus of oefenhorde.

Bij andere producten is de grip van groot belang, zoals de estafettestokjes en atletiek speer. Al onze atletiekmaterialen voor estafetteruns zijn licht van gewicht en liggen stevig in de hand.

Atletiekmaterialen voor het wedstrijdelement

Atletiek is natuurlijk bij uitstek een sport waarbij snelheid, afstand en hoogte belangrijk zijn. Om goed te beoordelen welke sporters als eerste zijn geëindigd, heb je de bepaalde producten nodig.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!