Filters

Fitness

Ontdek de vele mogelijkheden met de onderstaande fitness artikelen van Nijha.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Fitness materiaal

Fitheid en wellness – lekker in je vel zitten – hebben veel met elkaar te maken. Maar bij het in vorm raken en blijven is het belangrijk om vervelende blessures te vermijden. De juiste sport materialen gebruiken bij het sporten is dan ook essentieel. Dat geldt zowel voor grondattributen, zoals een yoga mat, step of halter, als voor fitnessapparatuur om alle delen van het lijf mee te trainen.

Fitnesstoestellen voor krachttraining en cardio

Met een uitgebalanceerde combinatie van krachttraining en cardio komt het hele lichaam tijdens het sporten aan bod. Nijha heeft op het gebied van krachttoestellen gekozen voor de producten van Life Fitness. Zij bieden de Circuit Series met krachttoestellen voor algemeen gebruik. Dit is een lijn met hele degelijke toestellen gericht op alle leeftijdscategorieën en toepasbaar binnen scholen, instellingen, sportverenigingen etc. Daarnaast is er de Optima series. Fitness toestellen met meerdere functies per toestel. Deze toestellen zijn eenvoudig instelbaar op de lengte van de gebruiker en voor het gewenste trainingsgewicht. De gewichtsblokken zijn volledig afgeschermd met afdekkappen om ongelukjes te voorkomen. Twee multifunctionele lijnen waarin elke gebruiker een fitnesstoestel naar wens kan vinden.

Grondtraining en cardio fitnesstoestellen

Natuurlijk zijn er ook genoeg krachtoefeningen waar helemaal geen toestel voor nodig is. Denk aan yoga, buikspieroefeningen of een step class. Nijha biedt een slim assortiment aan producten om bij deze oefeningen te gebruiken. Daarnaast hebben we een lijn met cardio fitness toestellen voor je geselecteerd. Fietsen, loopbanden, roeitrainers of crosstrainers; deze lijn bevat alles om aan het uithoudingsvermogen en de conditie te werken. Zo breng en we iedereen gezond in beweging.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op