Filters

Hockey

Voor alle beoefenaars van de hockey sport heeft Nijha een groot aanbod materialen ontwikkeld. Hier vind je ons brede scala hockeyartikelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Groot aanbod hockey materiaal voor geliefde sport

Hockey is een van de sporten die alleen maar populairder wordt. In veel gemeenten staan er tientallen tot honderden kinderen op een wachtlijst totdat er een plekje voor ze is. Het is een sport die enige vaardigheid vereist, maar die direct al leuk is om te doen. De sport heeft niet meer nodig dan een paar medespelers en wat hockeyartikelen, zoals een hockeystick en een hockeybal of puck. Vanzelfsprekend heeft Nijha voor een sport met zoveel beoefenaars een enorm aanbod in hockeymaterialen en hockeyartikelen. Van ballen en sticks, tot hockeybalken, hockeydoeltjes en trainingsmaterialen.

Hockeyartikelen uit eigen productie

Nijha leeft sport en spel. Wij krijgen al ruim 90 jaar mensen in beweging en daar is ons bedrijf dan ook volledig op gericht. Zo zijn we niet alleen leverancier, maar ook producent van allerlei sport- en spelmaterialen. Talloze amateurverenigingen, maar ook topploegen spelen met de doelen die wij in eigen huis hebben ontwikkeld. Dankzij de speciale hoekconstructie van dat doel, kun je de palen en het achterschot eenvoudig vervangen na veelvuldig intensief gebruik. Met deze constructie besparen verenigingen, scholen en andere klanten enorm in kosten.

De sticks als onderscheidend hockeyartikel

Hockeyers ontwikkelen vaak een eigen voorkeur voor een bepaalde stick. In ons assortiment hockeyartikelen voeren we sticks met een platte en een bolle kant, sticks met twee platte kanten, extra sterke sticks en sticks met de klassieke vormgeving. Dit is een kleine greep uit ons complete assortiment hockeyartikelen, want een hockeydoel kopen kan natuurlijk ook bij Nijha.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op