Filters

Honkbal

Nijha als thuishonk voor al je honkbal materialen. Hieronder vind je de passende artikelen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Compleet aanbod honkbal materialen

Honkbal vereist bepaalde basisvaardigheden. De spelers moeten een gevoel krijgen bij het slaan van ballen met een knuppel en het vangen van ballen met een handschoen aan. Beide sporten maken deel uit van het lichamelijk onderwijs op veel scholen en Nederland telt ook een groot aantal verenigingen. Daarnaast bieden we jou een mooi compleet assortiment aan honkbal materialen, zoals ballen, handschoenen en knuppels.

Honkbal materialen voor iedereen

Naast deze sporten is in Nederland ook het Hit and Run in opkomst.  De materialen lijken op honkbalmaterialen, maar zijn zo aangepast dat spelers het spel sneller onder de knie krijgen. Zo is de knuppel wat korter en de bal wat zachter, wat zowel het slaan als het vangen vergemakkelijkt. Hit and Run is ontwikkeld door twee Calo docenten, zowel voor basisscholen als het voortgezet onderwijs. Bij de complete Hit and Run set van Nijha ontvang je niet alleen de benodigde materialen voor de sporters, maar ook een uitgebreide uitleg en spelomschrijving voor de lessen.

Maak je keuze uit hoogwaardige honkbal materialen

Honkbal materiaal is de verzamelnaam voor alles wat een honkbalteam nodig heeft om voluit te kunnen spelen. Denk aan een bodyprotector voor de catcher, een softbalmasker en -handschoen Daarnaast vindt je in onze webshop ook het materiaal om een thuisplaat, werpplaat en honken te creëren. Verder speelt de knuppel natuurlijk een centrale rol in deze sporten. Daarin hebben we een ruime keuze voorhanden, zoals knuppels van aluminium en extra veilige knuppels.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op