Filters

Ninja Gym

Hoe zorg je ervoor dat leerlingen ook buiten de gymlessen om gaan bewegen en zich misschien wel gaan aanmelden bij een sportvereniging of sportschool? Het antwoord is simpel; sluit aan bij beweegtrends. Met Ninja Gym wordt een hedendaagse trend Ninja Warrior vertaalt naar de sportaccommodatie. Leerlingen vinden het fantastisch!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Ninja Gym

Het concept van Ninja Gym bestaat uit een Bergwagen en vier beweegmodules:

Enkele voordelen van Ninja Gym

  • De elementen sluiten aan bij de hedendaagse beweegcultuur, waardoor leerlingen met meer enthousiasme deelnemen aan de gymles;
  • Met Ninja Gym biedt je (nog) meer variatie en inhoud aan de gymles;
  • De bergwagen inclusief de Ninja elementen is eenvoudig te rouleren tussen meerdere accommodaties. Schaf het concept met meerdere scholen aan, en verdeel de kosten;
  • In combinatie met de vernieuwde GymVaria plafondunit is een Ninja opstelling zo gemaakt.

Wat is er voor nodig? 

Om gebruik te maken van Ninja Gym moeten er 2 GymVaria systemen en 4 draaibare tuipunten aanwezig zijn in de accommodatie. Om de modules strak af te kunnen spannen zijn 10 Spankoorden GymVaria en 4 Verleng- en Hijsbanden GymVaria nodig.

Meer weten over Ninja Gym?

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jullie accommodatie? Of twijfel je of je één beweegmodule of het complete concept wilt aanschaffen? Plan dan een adviesgesprek in! Neem contact op via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl.