Filters

Tribunes

Nijha levert zowel vaste- als kanteltribunes. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Tribune kopen? Lees hier ale mogelijkheden die Nijha te bieden heeft

Tribune kopen voor bestaande faciliteiten

Tribunes worden steeds belangrijker voor een sporthal of gymzaal. De exploitatie van een zaal krijgt een enorme boost door het organiseren van sportevenementen, zoals clinics of oefenwedstrijden met topsporters. Zoek je tribunes voor een bestaande faciliteit waarin bij de bouw geen rekening is gehouden met een publieksgedeelte? Ook in die situaties hebben we verschillende mogelijkheden voor jou beschikbaar. Zoals kanteltribunes die je flexibel kunt inzetten in een lengte opstelling (voor grote evenementen) of in een carré rondom een centre court. Wanneer er op meerdere velden tegelijk wordt gespeeld kun je de kanteltribunes met de ruggen tegen elkaar aan plaatsen om direct een afscheiding tussen de velden te creëren. De kanteltribunes die je bij Nijha kunt kopen zijn voorzien van zwenkwielen, dus eenvoudig te verrijden. Na gebruik verwijder je eenvoudig de rugleuning, kantel je de tribune om in de rolpositie te komen en de losse rugleuning berg je op in een vrijgekomen ruimte in de tribune zelf.

Je kunt ook vaste tribunes kopen voor beschikbare ruimtes

In veel faciliteiten die niet op tribunes zijn gebouwd, is er wel ruimte voor het plaatsen van een vaste tribune. Boven de kleedkamers bijvoorbeeld of op een balustrade. Nijha levert hier niet alleen tribunes voor, maar we verzorgen ook het plaatsen. De hellingshoek en het aantal zitrijen stemmen we met je af, op basis van de beschikbare ruimte en wensen. Een grote of kleine tribune? Alles is mogelijk. Vanzelfsprekend zorgen we eveneens voor voldoende opgangen en voor brede looppaden zodat bezoekers zich zonder problemen kunnen verplaatsen. Ook als de tribune vol zit.

Kanteltribunes met drie of vier rijen kopen

Mobiele tribune kopen bij Nijha? Je kunt bij ons kiezen uit verplaatsbare kanteltribunes met drie of vier rijen. Beide formaten zijn door één persoon te verrijden en te plaatsen/verwijderen. De rugleuningen en zittingen bestaan uit massief, gelakt hardhout. Voor de vloerdelen is eveneens hardhout gebruikt, maar ook sadolin bruin gekleurd vuren. De afmetingen van een kanteltribune met drie rijen zijn 200 x 150 x 75 centimeter (l x d x h). De tribunes met vier rijen zijn 200 x 210 x 96 centimeter groot.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op