Outdoor fitness, Trimbaan Sint Jansteen

Actieve sporters

Een nieuw sportveld in de bossen van Sint Jansteen is een plek geworden voor jong en oud, voor getrainde en beginnende sporters. Met naast Calisthenics toestellen ook Nijha-Spirit en Nijha-Go toestellen.

Een groep actieve sporters uit Sint Jansteen wilde graag vervanging van de versleten toestellen op de trimbaan in de waterleidingbossen. Het is een ontmoetingsplek geworden om samen gezond bezig te zijn, waardoor de kwaliteit van de leefbaarheid van Sint Jansteen kan toenemen. Hiervoor zijn de nodige financiële middelen bij elkaar gebracht via fondsenwerving en crowdfunding.

In eerste instantie dacht men aan nieuwe sporttoestellen op het gebied van Calisthenics. Hiermee zou echter de doelgroep die ervan gebruik maakt vrij klein zijn. Op aanraden van Nijha is het aanbod aan toestellen verbreed. Er kan nu een breder publiek gebruik maken van alle toestellen op de trimbaan. Hierdoor waren bedrijven eerder geneigd een financiële bijdrage te leveren. Het Oranjefonds maakte de fondsenwerving compleet.

Beeldimpressie urbansports SintJansteen Trimbaan_4

Bewegen voor iedereen

Met Nijha-Go

Wil je meer informatie over het inrichten van een outdoor fitness locatie of een trimbaan?