Filters

Duikelrekken

Het duikelrek is een klassiek speeltoestel dat altijd populair is gebleven. Dat is niet verwonderlijk, want voor een eenvoudige constructie biedt het heel veel mogelijkheden. Kinderen kunnen eraan hangen, op klimmen en rondjes draaien op alle mogelijke manieren. Bovendien is een duikelrek uitermate geschikt als voetbaldoel. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Voor simpel speelplezier kun je het beste duikelrekken kopen

Het zijn juist deze rechttoe rechtaan materialen die de creativiteit van kinderen prikkelen. Met twee duikelrekken naast elkaar creëer je een brug en met een doek erover staat er een tent. En om nog vier praktische voordelen te noemen van het kopen van onze duikelrekken:

  1. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag;
  2. Ze zijn zeer onderhoudsarm;
  3. Ze hebben een lange levensduur;
  4. Ze zijn veilig en stabiel.

Als extra veiligheidsmaatregel adviseren we een zachte ondergrond, zoals zand of rubberen tegels.

Duikelrekken kopen bij Nijha

De gebruiksmogelijkheden van duikelrekken zijn bijna eindeloos. Bovendien vraagt het rek om behendigheid, kracht en lef van de gebruiker, waardoor kinderen trots laten zien wat ze allemaal op het rek kunnen. Ons assortiment bestaat uit vier duikelrekken die je los of in combinatie kunt kopen. Een kort overzicht:

  • Duikelrek 1-delig: Een duikelrek van 75 centimeter hoog voor de kleinste gebruikers.
  • Duikelrek 2-delig: Een duikelrek met twee verschillende hoogtes, van 80 en 100 centimeter. De dikwandige buis is bestand tegen de grootste duikelkrachten.
  • Duikelrek 3-delig: Een duikelrek met drie verschillende hoogtes, zodat kinderen van verschillende leeftijden ook samen kunnen spelen.
  • Duikelrek Funky: Een duikelrek dat kinderen uitdaagt! De Funky loopt schuin af en is geschikt voor twee kinderen tegelijk. Het aflopende deel kan ook als glijbaan gebruikt worden. En wat we hebben gezien op het schoolplein: als kinderen een springtouw aan het uiteinde vastknopen hebben ze samen urenlang spring-, duikel- en glijplezier.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op