Filters

Glijbanen

De glijbaan heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen. Het trapje opklimmen is voor de kleinsten al spannend en grotere kinderen vliegen omhoog langs de treden, genietend van hun snelheid. Hoe langer de glijbaan is, hoe meer snelheid het kind ontwikkelt om onderaan abrupt te eindigen op de veilige ‘landingsplek’. Bekijk hier het complete assortiment glijbanen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Glijbanen, geen speelplek kan zonder 

De glijbanen die je bij ons kunt kopen zijn allemaal voorzien van een slagvaste en kleurechte polyester poedercoating. Dat maakt de glijbanen onderhoudsarm en zorgt dat de kleur en uitstraling behouden blijven. De overige specificaties variëren per glijbaan, maar voldoen allemaal aan onze hoge duurzaamheid- en kwaliteitseisen. Zoals:

  • Een slim geconstrueerde glijgoot die snel weer droog is na een bui.
  • Een dik RVS glijvlak dat beschadigingen voorkomt en geluidsoverlast tegengaat.
  • Stevige handgrepen die stabiliteit bieden aan de kleinste gebruikers.
  • Het gebruik van gerecycled kunststof.
  • Een ruimtelijk ontwerp om gedrang op de trap en het bordes te voorkomen.
  • De touwen - die verschillende van onze glijbanen extra spannend maken - zijn voorzien van een stevige staalkern.

Bij Nijha kun je ook alternatieve glijbanen kopen

Naast de traditionele glijbanen hebben we ook glijbanen met extra mogelijkheden in ons assortiment. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, die geschikt zijn voor kinderen vanaf vijf jaar. Zoals de Acroclimber, die geen glijvlak heeft, maar glijstangen. Dit speeltoestel heeft ook geen gewone trap, maar twee bogen die voorzien zijn van knobbels of boogjes. Als knipoog naar het bergbeklimmen heeft de Acroclimber speciale klimbeugels om boven te komen.

Of de Zeeuw, die geen trap heeft, maar een touwladder. Door de manier van bevestigen heeft de touwladder wat speling, zodat het klimmen extra uitdagend wordt. Bekijk ons complete assortiment voor een overzicht van alle glijbanen die je bij Nijha kunt kopen.

Dichte glijbanen in RVS en in kunststof 

Nijha biedt glijbanen in RVS en in kunststof. Voorbeelden van RVS glijbanen zijn glijbaan 1 meter, de Slider en de Zeeuw. Naast deze RVS glijbanen biedt Nijha ook kunststof glijbanen voor de jongste kinderen zoals de Noa, de Lotte en de Esmee

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij je de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op