Filters

Speelstructuur

Kinderen willen in beweging zijn. Ze kunnen niet wachten om nieuwe klim- en klauterkunsten te leren en naar hartenlust te glijden, springen en kruipen. Onze speelstructuren voor buiten brengen al die activiteiten samen. Het zijn in feite complete speeltuinen in één, geschikt voor groepen kinderen die samen spelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Speelstructuren voor buiten vervelen nooit

In ons uitgebreide assortiment vind je speeltoestellen voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar. Doordat kinderen van verschillende leeftijden samen spelen kunnen de kleintjes bij de groteren afkijken wat er allemaal nog meer mogelijk is. Zo bieden deze speeltoestellen kinderen van alle leeftijden urenlang plezier, spanning en steeds weer nieuwe mogelijkheden.

(Hele) kleine greep uit de speeltoestellen voor buiten

Ze zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld: onze vrolijke en veelkleurige speeltoestellen. Bij sporthallen, in parken, op schoolpleinen; je vindt de speeltoestellen overal waar kinderen komen. De beste keuze aan toestellen voor de locatie hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijdsgroep, het budget en de beschikbare ruimte op de speelplek. Nijha helpt je graag met gericht advies om de beste keuze te maken. Zo is een deel van ons assortiment uitgevoerd in metaal en een deel in hout, dat een hele andere uitstraling heeft. Al onze speeltoestellen zijn ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht en duurzaam in gebruik. Om je een kleine indruk te geven van de veelheid aan mogelijkheden:

  • De Balder: ons meest compacte speeltoestel, dat nog altijd alle ruimte biedt aan een groep van circa zes kinderen om zich uit te leven.
  • De Grijssloot: een speeltoestel met een hoge uitdagingsgraad om behendigheid, coördinatie en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.
  • De Altena: een speeltoestel met heel veel variatie waar grote groepen kinderen tegelijk aan kunnen hangen, in kunnen klimmen en vanaf kunnen glijden.
  • De Sophie: een klim- en klauterparcours met draaiwokkels, een evenwichtstrap, klimpaneel en RVS glijstangen.
  • De Zeeuw: de glijbaan die ook geschikt is voor oudere kinderen. De traditionele trap is namelijk vervangen door een touwladder wat extra uitdaging biedt; dus eerst klimmen en dan pas glijden! 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op