Filters

Luchtgevulde materialen

Bekijk hier Nijha haar brede aanbod aan luchtgevulde materialen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Voor elke doelgroep en toepassing

Naast de lange Airtracks die veel binnen turnverenigingen gebruikt worden, is een hele serie nieuwe luchtobjecten ontwikkeld (airtrack 3 meter):

  • Airbox – drie gestapelde luchtelementen vormen een breed luchtgevuld spring- en afzetvlak. Met een breedte van 200 of 280 cm en een lengte van 140 cm ontstaat een zeer stabiel geheel. Dat wordt nog versterkt door de klittenbandbevestiging tussen de onderlinge delen. De Airbox is o.a. inzetbaar als springkast, object in een freerunning parcours, als afzetvlak in een hindernisbaan of als hulpverleningsplateau.
  • Airsteps – een trap bestaande uit drie luchtgevulde elementen die met klittenband aan elkaar bevestigd zijn. Letterlijk inzetbaar als een brede trap van 200 of 280 cm en 90 cm hoog, maar ook geschikt als freerunning object, balansobject of als compacte tribune.
  • AirJump – een vijfdelige set met verrassende combinatiemogelijkheden. Van schuin verhoogd vlak tot springkast en van luchtgevulde hindernisbaan tot didactisch hulpmiddel. Perfect product voor het basisonderwijs.
  • Airtrack – de bekende luchtgevulde tumblingbaan maar dan in ongekende kwaliteit. Strak, vlak en snel instelbaar op de luchtdruk die past bij het gebruik. In meerdere lengten en breedtes verkrijgbaar.

Unieke eigenschappen

De Airmatten zijn breed inzetbaar bij vele gebruikersgroepen. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Korte opbouw- en opruimtijd door hoogvolume blower.
  • Door het materiaal te verlijmen in plaats van te lassen ontstaan geen hinderlijke lasnaden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op