Filters

Spellingmatten

 

Spelling is voor veel leerlingen niet het meest favoriete onderwerp. Met de Spellingmatten wordt dat anders. Die maken spellingthema’s een stuk leuker om te doen.

 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Ganzenborden tijdens de spelling les?

Ja hoor, en tijdens het spel is er aandacht voor alle spellingdoelen van groep 4. De Ganzenmat is voorzien van vakken waarin klinkers staan, tweetekenklanken en lettercombinaties om woorden mee te vormen.

 

Activiteiten met tweetallen

De Spellingmat is voorzien van klinkers, medeklinkers, tweetekenklanken en lange klanken. De ideale mat om met tweetallen activiteiten te doen. De een heeft een kaart met een woord en de ander moet deze springen of hinkelen. Of, mik een pittenzak op een letter en maak er een beide een woord mee. Volop mogelijkheden om spelenderwijs beter te worden in spelling.

 

Spellingmatten compleet met spelpakket

Om snel aan de slag te kunnen zijn de spellingmatten voorzien van spelpakketten. De Mat erger je niet mat, de Lettermat en de Ganzenmat bieden zo extra variatiemogelijkheden.

 

Makkelijk op te bergen

De spellingmatten zijn gemaakt van een sterk en soepel materiaal. Na gebruik kunnen ze opgerold weggelegd worden. En zijn ze wat stoffig geworden – ze kunnen met een stofzuiger gereinigd worden.