Filters

Speelhuisjes

Speelhuisjes hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Op creatieve kinderen die er hun eigen avonturenschip van maken, rustige kinderen die er heerlijk in gaan zitten met een boekje, en beweeglijke kinderen die binnen een paar tellen op het dak zitten. Bekijk het assortiment speelhuisjes. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Duurzame en vrolijke speelhuisjes kopen

Kinderen kunnen een huisje met bankjes, tafels en speelelementen afgestemd op hun lichaamsgrootte niet weerstaan. Er gaat een aantrekkingskracht uit van speelhuisjes, die op alle kinderen even groot is. Op creatieve kinderen die er hun eigen avonturenschip van maken, rustige kinderen die er heerlijk in gaan zitten met een boekje, en beweeglijke kinderen die binnen een paar tellen op het dak zitten. Wie besluit om speelhuisjes te kopen voor een schoolplein, sportvereniging of horecagelegenheid, doet alle kinderen daar een groot plezier mee.

Speelhuisjes moeten aan hoge eisen voldoen

De constructie van onze speelhuisjes is er volledig op gericht om de huisjes even veilig als duurzaam en onderhoudsvriendelijk te maken. Een aantal aspecten van onze huisjes:

  • Een vloer met onderhoudsvriendelijk en dempend materiaal met een rubberen toplaag;
  • Een slagvaste en kleurechte polyester poedercoating op metalen delen;
  • Hout met FSC certificering;
  • Panelen uit HDPE-kunststof dat eenvoudig te reinigen is.
  • Zo rusten we onze speelhuisjes uit voor jarenlang intensief gebruik en een lange levensduur vol speelplezier.

De fantasie van speelhuisjes makers

De bedenkers en makers van speelhuisjes zijn niet vergeten wat spelen extra leuk maakt. Het zijn de details van ons assortiment speelhuisjes die kinderen verrassen en betoveren. Zoals de Das; een compact speeltoestel, met glijbaan en drie verschillende klimogelijkheden. Of de Scout met megafoon om eens even luid en duidelijk te roepen dat het tijd is voor wat drinken mama! En naast deze speelse gebruiksvoorwerpen bestaan de speelhuisjes zelf natuurlijk uit de leukste combinaties van materialen, zoals klimnetten, draai- en schuifelementen, hangbruggen, plateautjes, zitbankjes en ga zo maar door. De ene helft van ons assortimenten speelhuisjes lijkt op echte huisjes, met een vloer, muren en een dak, waar de andere helft meer uit open constructies bestaat met fantasierijke vormen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op