Clinic frisbee

5314ist1_3558318-ultimate-frisbee.jpg Frisbee clinics voor leerkrachten.

Iedereen heeft wel eens een frisbee geworpen. In je vrije tijd of op vakantie. Maar deze sport wordt pas echt leuk als je met een paar tips het spel echt onder de knie krijgt. Daarom biedt Nijha voor (vak)docenten van basisscholen en het voortgezet onderwijs de mogelijkheid een clinic te volgen. De clinic wordt gegeven door de trainer van het nationale jeugdteam frisbee.

 

Inhoud clinics

7150Clinic_ultimate_frisbee.jpg Deskundige begeleiding bij frisbee clinics.

De clinic begint met een korte introductie van de meest gespeelde frisbee-varianten en het idee achter de frisbeesport. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk overgegaan op het spelen van frisbee. Naast verbeteren van eigen vaardigheid is er veel aandacht voor didactische tips en spelvormen. Ook worden er verschillende discs ingezet om docenten de invloed van de frisbee te ervaren.

 

Voor wie zijn de clinics

5862mini-DSC_0081.JPG Uitleg frisbeesport aan leerlingen.

De clinic is vooral bedoeld voor de lesgevers van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Zij kunnen na het volgen van deze clinic de frisbeesport op een uitdagende, didactische wijze aanbieden aan hun leerlingen. 

 

Frisbee producten

1117723381_f4_800x600.jpg Uiteenlopende frisbees in webshop.

Naast mogelijkheden voor een clinic heeft Nijha uiteenlopende frisbee-producten in het assortiment. Van frisbees tot mikaccessoires. Voor beginners en gevorderden. En voor alle frisbeevarianten. Bekijk alle frisbees en frisbeesport accessoires in de webshop
 

Meer informatie over Frisbee

1044723382_f1_800x600.jpg Diverse frisbees voor schoolgebruik.

Wilt u meer weten over de clinics of wilt u een clinic aanvragen? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 27 of e-mail naar info@nijha.nl. Ook voor vragen over de frisbee-producten kunt u contact opnemen met Nijha.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag