1 2  

De vrijheid van schommels

Schommelen is hetzelfde als vliegen en een gevoel van vrijheid. Waar de allerkleinsten nog een duwtje nodig hebben, leren kinderen al heel snel hoe ze de schommel zelf in beweging krijgen door met de voeten naar voren en achteren te zwaaien. Schommels zijn speeltoestellen waar kinderen nooit genoeg van krijgen. Ze zijn altijd bezet, een kind dat schommelt heeft een brede glimlach op het gezicht en als het zitten te weinig uitdagend wordt, gaan ze wel op de zitting staan. En dat laatste maakt niet alleen de traditionele schommels (met een zitplank die aan kabels hangt) een stuk spannender. Ook de nieuwe soorten schommels met een vogelnestje om in te zitten, een autoband om op te staan of een dik touw voor het hele gezin worden er nog leuker door!

 

Schommels voor alle leeftijden

Heeft een kind het gevoel van een schommel eenmaal ervaren, dan is het spreekwoordelijke hek van de dam. Het mooie aan ons assortiment schommels is dat u er varianten vindt voor alle leeftijden. Vanaf het moment dat een kindje net kan zitten, totdat een kind de tienerleeftijd bereikt. Ach, laten we eerlijk zijn: zelfs ouders en grootouders maken graag gebruik van schommels onder het mom hun (klein)kinderen te helpen!

 

Ontdek onze schommels

Zoals gezegd is ons assortiment heel breed en divers. We belichten hieronder een paar verschillende schommels, om u een idee te geven van ons bereik:

  • T for 2: een kleuterschommel voor de allerkleinsten. Ideaal om er twee verschillende schommelzittingen in te hangen.
  • Gezinsschommel De Drechtenaar: een schommel voor het hele gezin.
  • Vogelnestschommel: een robuuste schommel waar de allerkleinsten in kunnen liggen en grotere kinderen samen in kunnen zitten en staan. De schommel kan verrassend hoog voor een speeltoestel van zo’n groot formaat.

 

Meer informatie over de schommels van Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag