1 2 3 4  

Blessures voorkomen met fysiotherapie artikelen

Waar mensen sporten en bewegen ontstaan ook blessures. Nijha is al ruim 90 jaar sterk in beweging en daarom vindt u bij ons natuurlijk ook fysiotherapie materialen voor het voorkomen en herstellen van blessures. Onze materialen worden veelal gebruikt in de fysiotherapie en bij (herstel)trainingen binnen sportverenigingen. De artikelen uit onze fysiolijn zijn breed inzetbaar en hebben zowel een revaliderende als preventieve functie. Daarnaast zijn de materialen zo ontworpen dat u er oefeningen mee kunt doen die aansluiten bij de specifieke sport van de geblesseerde(n).

 

De functionele fysiotherapie artikelen van Turtle

 Functioneel vormgegeven materialen geven de revalidatie een extra dimensie. Zoals de fysio artikelen uit de Turtle lijn, die zeer geschikt zijn voor het trainen van balans en proprioceptie. Balans is de basis van elke sportieve activiteit, zowel fysiek als mentaal. De Turtle lijn helpt instabiele sporters om hun balans te (her)vinden, zodat ze effectiever kunnen bewegen en zo ook blessures kunnen voorkomen. Een aantal topclubs maakt gebruik van deze fysiotherapie artikelen met hele goede resultaten; door de juiste inzet en begeleiding nam het aantal blessures aantoonbaar af. Bovendien kunnen deze materialen ervoor zorgen dat het herstel na een blessures sneller gaat.

 

Fysiotherapie artikelen voor kinderen

Naast ons brede assortiment aan sport- en spelmaterialen voor kinderen, hebben we ook op het gebied van fysio de juiste materialen voor een lichaam in de groei. Het is bij deze materialen cruciaal dat ze aansluiten bij het beweegniveau van een kind. Daarom kiest Nijha voor hoogwaardige artikelen, die veelal hun waarde hebben bewezen in de kinderfysiotherapie. Naast functioneel, zijn onze producten er ook op gericht om de oefeningen leuker en afwisselender te maken, zodat het kind gemotiveerd blijft.

 

Meer informatie over de fysiotherapie materialen van Nijha

Koop uw fysiotherapie materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag