Gevarieerde spel- en sportpakketten

De spel- en sportpakketten van Nijha bevatten materialen voor heel veel verschillende vormen van vermaak. De pakketten zijn zo samengesteld dat grote groepen kinderen er uren mee kunnen spelen, zowel individueel of als groep. Ieder pakket bevat voor elk wat wils, zoals loopklossen, een hockeyset, skippybal, touwen of attributen voor slag- en werpspelen. Behalve de materialen kunt u zich ook laten inspireren door Spelen Samen Regelen; een beweegpakket voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

 

Sport- en spelpakket Spelen Samen Regelen

Dit beweegpakket doet het goed op ieder speelplein. U vindt er allerlei materialen in, die samen goed zijn voor meer dan dertig spelen die de kinderen snel kunnen opstarten, al dan niet onder begeleiding. Deze snelheid is een groot voordeel van dit spel- en sportpakket, aangezien pauzes niet altijd lang duren en kinderen het liefst direct aan de gang willen zodra ze buiten zijn. Is er meer tijd beschikbaar? Dan kunt u de moeilijkheidsgraad van een spel verhogen om zo de aandacht van de kinderen vast te houden. De meeste spellen uit dit spel- en sportpakket kunnen zonder begeleiding gespeeld worden en bij sommige helpt u de kinderen op weg. Naast de activiteitenmap vindt u op www.samenspelenregelen.nl extra informatie en demonstratievideo’s die tot de verbeelding spreken. Bovendien kunt u zich aanmelden voor een digitale nieuwsbrief voor actuele ontwikkelingen.

 

Diversiteit in spel- en sportpakketten

Al onze spel- en sportpakketten zijn even uitdagend en compleet. Naast de ‘standaard’ pakketten bieden we u ook het Right to Play ballenpakket voor allerlei balsporten. Van elk verkocht pakket gaat 10% van de opbrengst naar Right to Play. Ook hebben we een pakket ter ondersteuning van MRT lessen (Motorisch Remedial Teaching) met materialen voor alle groepen van de basisschool.

 

Meer informatie over de sport- en spelpakketten van Nijha

Koop uw sport- en spelpakketten bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?

Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag