De beste ballen voor activiteiten op het strand

Bij activiteiten op het strand denken we al snel aan balsporten. Elk zandstrand is een fantastische ondergrond voor beachvolleybal, -handbal of -soccer.  De palen van een net of doel staan stabiel en het zand is een prettige bodem om op te vallen bij een uiterste inspanning om de bal te spelen. Beachvolleybal was een van de eerste sportieve activiteiten op het strand die groot is geworden. Wereldwijd beoefenen duizenden mensen deze vorm van inspannende lichaamsbeweging, want reken maar dat sporten in het zand zwaarder is dan op de harde ondergrond van een sporthal. Nijha ondersteunt beachsporters met uitstekende materialen, zoals de Fun Sports Installatie. Deze installatie hebben we in eigen huis ontwikkeld, waarbij we hoge kwaliteit met een uitstekende prijs hebben gecombineerd.

 

Allerlei activiteiten op het strand met de Fun Sports Installatie

De Fun Sports Installatie heeft vijf nethoogten. Dat maakt deze unieke installatie geschikt voor verschillende activiteiten op het strand, zoals volleybal, badminton en soccer. Het net is snel op te bouwen, eenvoudig op te bergen en wordt geleverd met alle bijbehorende accessoires. U bent in één keer klaar voor sportplezier en activiteiten op het strand! De complete set bestaat uit:

  • 2 palen uit drie delen voorzien van gele poedercoating;
  • 2 bodemplaten voor een stabiele opstelling;
  • 8,5 meter net met 4 centimeter maaswijdte, inclusief spanlijnen en bevestigingstouwen;
  • 4 spantouwen en 4 haringen;
  • 6 schroefogen (4 plus 2 reserve);
  • 5 millimeter brede veldbelijning;
  • een draagtas met schouderband voor de complete set.

 

Beachhandbal en andere activiteiten op het strand

Voor beachhandbal zijn speciale doelen en ballen vereist. Nijha ontwikkelde een eersteklas beachhandbaldoel in samenwerking met de Europese Handbal federatie (EHF). Onze doelen worden ingezet bij de European Masters toernooien en topkeepers zijn erg enthousiast over de stabiliteit, uitstraling en het gebruiksgemak van onze producten.

Voor alle activiteiten op het strand geldt dat de materialen snel te (de)monteren moeten zijn, tegen een stootje kunnen en licht van gewicht zijn. Naast de Fun Sports Installatie levert Nijha een selectie beachsets voor iedereen die graag actief is op het strand. Bekijk ons complete assortiment gericht op volleybal, handbal en soccer voor de mogelijkheden.

 

Meer informatie over activiteiten op het strand

Koop uw beachmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag