1 2  

Voor elke vorm van atletiek de juiste atletiekmaterialen

Atletiek is een hele oude vorm van sport, waar al even lang allerlei materialen bij worden gebruikt. Discus werpen kan niet zonder discus en een estafetteloop kan niet zonder stokje dat de teamleden doorgeven. Het is een van de sporten waarbij de materialen een hoofdrol spelen.

Nijha heeft het assortiment atletiekmaterialen met zorg samengesteld. Zo vindt u bij ons voor elke vorm van atletiek – op de weg of baan, en individueel of in groepsverband – de juiste producten.

Atletiek wordt wel de ‘moeder der sporten’ genoemd omdat het alle basisbewegingen van ons lichaam omvat: lopen, springen en gooien. We hebben ons assortiment dan ook ingedeeld in drie subcategorieën: lopen en springen, werpen en vangen en accessoires. Kunt u een atletiekmateriaal niet vinden in de categorie waar u het verwacht? Gebruik dan de zoekfunctie van onze website of neem contact op. We helpen u graag verder.

 

Als u atletiekmaterialen van goede kwaliteit zoekt

De atletiekmaterialen van onderwijsinstellingen, buitenschoolse opvang of sporthallen, worden intensief gebruikt. Bij het samenstellen van ons assortiment leggen we dan ook sterk de nadruk op kwaliteit. Daarnaast bieden we veel variatie in gewichtsklassen en leeftijdsgroepen, gericht op de gebruikers van onze atletiek materialen. Denk aan de gewichtsopbouw per leeftijdsgroep voor een werpbal, gietijzeren stootkogel, discus of oefenhorde.

Bij andere producten is de grip van groot belang, zoals de estafettestokjes. Al onze atletiekmaterialen voor estafetteruns zijn licht van gewicht en liggen stevig in de hand.

 

Atletiekmaterialen voor het wedstrijdelement

Atletiek is natuurlijk bij uitstek een sport waarbij snelheid, afstand en hoogte belangrijk zijn. Om goed te beoordelen welke sporters als eerste zijn geëindigd, heeft u de bepaalde producten nodig. Deze atletiekmaterialen scharen wij onder de verzamelnaam accessoires en hier vindt u onder andere een:

  • Meetlint
  • Megafoon
  • Stopwatch
  • Fluit (kunststof, metaal of hygiënische handfluit)
  • Stopwatch
  • Zandloper

 

Meer informatie over atletiekmaterialen

Koop uw atletiekmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag