1 2 3  

Groot aanbod hockeymaterialen voor geliefde sport

Hockey is een van de sporten die alleen maar populairder wordt. In veel gemeenten staan er tientallen tot honderden kinderen op een wachtlijst totdat er een plekje voor ze is. Het is een sport die enige vaardigheid vereist, maar die direct al leuk is om te doen. De sport heeft niet meer nodig dan een paar medespelers en wat hockeymateriaal, zoals een stick en een bal of puck. Vanzelfsprekend heeft Nijha voor een sport met zoveel beoefenaars een enorm aanbod in hockeymaterialen. Van ballen en sticks, tot hockeybalken, doelen en trainingsmaterialen.

 

Hockeymaterialen uit eigen productie

Nijha leeft sport en spel. Wij krijgen al ruim 90 jaar mensen in beweging en daar is ons bedrijf dan ook volledig op gericht. Zo zijn we niet alleen leverancier, maar ook producent van allerlei sport- en spelmaterialen. Talloze amateurverenigingen, maar ook topploegen spelen met de doelen die wij in eigen huis hebben ontwikkeld. Dankzij de speciale hoekconstructie van dat doel, kunt u de palen en het achterschot eenvoudig vervangen na veelvuldig intensief gebruik. Met deze constructie besparen verenigingen, scholen en andere klanten enorm in kosten. 

 

De sticks als onderscheidend hockeymateriaal

Hockeyers ontwikkelen vaak een eigen voorkeur voor een bepaalde stick. In ons assortiment voeren we sticks met een platte en een bolle kant, sticks met twee platte kanten, extra zware sticks, licht gebogen sticks voor beginners en sticks met de klassieke vormgeving. Dit is een kleine greep uit ons complete assortiment hockeymaterialen. Bekijk alle producten in onze webshop!

 

Meer informatie over hockeymaterialen van Nijha

Koop uw hockeymaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag