Pleat-Up vloer toonaangevend onder de judo accessoires

De Pleat-Up judovloer is het langverwachte alternatief voor het klaarleggen van een tatami. Geen gesleep meer met zware matten, want in deze vloer zijn de matten tot een baan verwerkt. De Pleat-Up is opvouwbaar tot een compacte stapel, die twee personen samen kunnen tillen. Met deze lichtgewicht en handige aanwinst onder de  judo accessoires legt u een trainings- of wedstrijdvlak van 8 x 8 meter binnen een paar minuten klaar.

 

Judo accessoires voor trainingssessies

In judo is de ondergrond erg belangrijk en dat maakt de Pleat-Up vloer zo’n mooie aanwinst binnen ons assortiment. Maar daarnaast heeft de judoka natuurlijk ook een pak en een aantal attributen nodig voor een goede training. Nijha levert complete judopakken (broek, jas en band) gemaakt van zeer sterk wafelkatoen in de kleur ecru. We hebben een ruime maatvoering, van maat 140 tot en met maat 200. Door de stof is het pak goed vast te pakken en dat is natuurlijk een voorwaarde bij een contactsport als judo. De andere judo accessoires die we voeren:

  • Een handpad, geschikt voor snelle acties, voorzien van één handgreep;
  • Een armpad voor het opvangen van trappen of stoten, voorzien van twee handgrepen;
  • Een stoot- en trapkussen, voor trappen, stoten en boksen, eveneens voorzien van twee handgrepen.

 

Nog even terug naar onze ster onder de judo accessoires

De Pleat-Up mat is op veel fronten een verbetering ten opzichte van de bestaande matten. Zo voelt de mat aan als een traditionele judomat, maar is het gewicht slechts 2,5 kilo per m2 – ten opzichte van een standaard mat die 11 kilo per m2 weegt. De matbanen kunt u met klittenband aan elkaar bevestigen, zodat het oppervlak vrijwel naadloos is. En de vloer verschuift niet, dus het onderbreken van een oefening om de matten goed te leggen is verleden tijd. Het opbergen van de matten gaat even snel als het klaarleggen en doordat de matten een compacte stapel vormen, nemen ze weinig ruimte in beslag. De Pleat-Up is dus absoluut een van de judo accessoires die niet in uw faciliteit mogen ontbreken!

 

Meer informatie over judo accessoires van Nijha

Koop uw judo accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag