1 2  

Schooltennis is een ace

Tennis is een van de sporten die kinderen snel onder de knie krijgen. Het racket heeft een vrij groot oppervlak om de bal mee te raken en een goede tennisbal stuitert voorspelbaar. Schooltennis is dan ook succes verzekerd. Nijha levert natuurlijk alle attributen die u daarbij nodig heeft zoals rackets, ballen en belijning. Met als pièce de resistance een aantal mobiele netten die u snel en gemakkelijk kunt opzetten en afbreken. Daarover leest u hieronder meer.

Doordat tennis ook met vier personen in het veld gespeeld kan worden (dubbelspel), kunt u snel met spelers rouleren zodat alle kinderen regelmatig aan de beurt komen. In de meeste sportfaciliteiten is er ruimte voor een aantal speelvelden naast elkaar zodat er al snel acht tot zestien kinderen tegelijk tennissen. (School)tennis is bovendien erg leuk om naar te kijken en er zijn ook scheidsrechters, ballenrapers en coaches nodig ter ondersteuning. Zo speelt iedereen in de klas voortdurend een rol ook als ze geen racket in de hand hebben. Schooltennis heeft exact dezelfde regels als het reguliere tennis, die bij veel kinderen al enigszins bekend zijn doordat het wereldwijd zo’n populaire sport is. 

 

Netten en installaties voor schooltennis

Nijha is een ervaren partner bij het inrichten van uw sportfaciliteit. Een slimme indeling met de juiste voorzieningen zorgt dat u eindeloos veel sporten kunt beoefenen, met eenvoudige aanpassingen aan de ruimte. Zoals het voorbereiden van de vloer voor het plaatsen van een tenniszuil. Deze zuil heeft twee poten uit dikwandig aluminium die in de vloer verzinken. Het net spant u in een beweging strak middels een hefboomspanner. Binnen een paar minuten creëert u een of meerdere tennisveld(en) om schooltennis op te spelen!

Ook van onze mobiele tennisinstallatie voor binnen en buiten heeft u veel plezier bij schooltennis. De installatie heeft aluminium staanders en een waterbestendig net, voor als u door een buitje verrast wordt. Dit net is niet alleen geschikt voor gebruik bij schooltennis, maar ook voor sporten in de buurt, BSO-activiteiten of voor een speelterrein met multifunctioneel sportveld.

 

Meer informatie over schooltennis van Nijha

Koop uw tennismaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag