Turntoestellen basis van turnen

Turnen is een individuele sport die op toestellen wordt uitgevoerd. Vaak is een turner gespecialiseerd in één of enkele toestellen die hem of haar het beste liggen. Dank aan de vrijstaande brug, de evenwichtsbalk of de rekstok. Een turner komt in wedstrijdverband individueel uit, maar het trainen gebeurt in verenigingsverband. Turnverenigingen maken vaak gebruik van sportfaciliteiten die helemaal zijn ingericht op turnmogelijkheden, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van installaties die bijna alleen door turners gebruikt worden. Met honderden turnverenigingen in Nederland, is het heel interessant om uw sportzaal goed toe te spitsen op de wensen van de lokale turnvereniging. Bijvoorbeeld door hoogwaardige toestellen te plaatsen.

 

Hoogwaardige turntoestellen

Zoals bij alle producten die we voeren, letten we ook bij onze turntoestellen op kwaliteit. Een groot deel van onze producten is F.I.G. gecertificeerd volgens het systeem Reuther. Om een paar van de opvallende eigenschappen/details te noemen die onze producten erg prettig maken in gebruik:

  • Bij het verstellen in hoogte van evenwichtsbalk Barcelona, kunnen de mattensets blijven liggen;
  • De hoogteverstelling van de evenwichtsbalk Club gaat middels een makkelijk bedienbare gasveer. Bovendien is het loopvlak van de balk bekleed met zacht, synthetisch leer, dat minder belastend is voor de turners;
  • De vrijstaande brug Club met ongelijke leggers hoeft niet afgespannen te worden;
  • Alle turntoestellen zijn volkomen veilig in gebruik.

En zo zijn onze turntoestellen ontwikkeld om de turners maximaal gebruiksgemak te geven en te ondersteunen bij hun intensieve sport.

 

Turnpaddenstoelen, voltigepaarden en andere turntoestellen

Ons assortiment bevat ook een keur aan turntoestellen en toebehoren, met de nadruk op ergonomie. Zoals springtoestellen met een groot afzetvlak, waarbij de uitgekiende vulling ervoor zorgt dat gewrichten minder belast worden. Of het voltigepaard voorzien van F.I.G. certificering en de turnpaddenstoel met ergonomisch gevormd topdeel om de polsgewrichten te besparen.

 

Meer informatie over onze turntoestellen

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag