Turntoestellen

De turntoestellen bij Nijha zijn van de beste kwaliteit, grotendeels F.I.G gecertificeerd. Dit certificaat betekent dat de turntoestellen die je bij ons koopt de veiligheid van turners waarborgen en hun oefeningen ondersteunen. Bekijk hier het assortiment. 

Turntoestellen kopen voor turners op niveau

Nijha heeft het assortiment turntoestellen met zorg samengesteld. Turnen is een sport waarbij kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en evenwicht hele belangrijke aspecten zijn. De turner moet volledig op de turntoestellen kunnen vertrouwen. Daarom vind je bij ons alleen toestellen van de beste kwaliteit, grotendeels F.I.G gecertificeerd. Dit certificaat betekent dat de turntoestellen die je bij ons kunt kopen de veiligheid van turners waarborgen en hun oefeningen ondersteunen. Ons aanbod valt grofweg uiteen in vijf takken:

  • Evenwichtsbalken, zoals de Vario Club soft met een zachter loopvlak om de belasting te verminderen of de Vario Maxi met een breedte van 20 centimeter.
  • Turnbruggen, zoals de Parterre EM-Dortmund met breukbestendige liggers van fiberglas of de herenbrug Champion Stuttgart met hoogfrequent verlijmde liggers, voorzien van drievoudige fiberglas versterking.
  • Springtoestellen en –planken, zoals het springtoestel Ergojet die dankzij de uitgekiende vulling de belasting op gewrichten beperkt, of de Ergojet Club, die door de lagere aanvangshoogte heel geschikt is voor beginners.
  • Rekstokken, zoals de Parterre rekstok Stuttgart met breukbestendige as die verstevigt is met een staaldraadkern voor extra veiligheid of een oefenrekstok die snel en simpel in hoogte verstelbaar is.
  • Accessoires, zoals gripgel, magnesium, transportwagen of hoezen voor de evenwichtsbalken.
  • Als je turntoestellen wilt kopen voor frequent en intensief gebruik, is ons assortiment een absolute aanrader.

Wil je turntoestellen kopen voor wedstrijdturners?

Nijha maakt al 100 ruimte voor beweging. We houden van sport en verdiepen ons in alle mogelijke takken. Bij het inkopen van onze turntoestellen letten we dan ook bovenal op de duurzaamheid, want turners trainen vaak en langdurig. Het aanleren van de elementaire beginselen kost zo’n twee tot drie uur per week en dat loopt al gauw op. Turners op wedstrijdniveau trainen zeker vijf keer per week tot wel vier uur per training.

Meer weten over de mogelijkheden?