Vacature

Magazijnmedewerker

SportContrainer_061216_0033

Nijha maakt ruimte voor beweging sinds 1922

Wie zijn wij?

Met een sterke drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door voortdurend te vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

 • Producent sport- en speeltoestellen. Ruim 3.000.000 Nederlanders sporten wekelijks binnen of buiten met onze producten, die wij produceren in onze fabriek in Lochem.
 • 100 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en inrichten van beweegruimtes.
 • Innovatieve organisatie gericht op opleiden en ontwikkelen.
 • Ervaren & allround team. Je komt te werken in een team met gezellige, ervaren en nuchtere collega's.
IKC de Twijn 023

Mensen maken het verschil

Wie ben jij?

 • Logistiek wonder. Je beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in logistieke processen. Dit omvat het vermogen om logistieke activiteiten te plannen, coördineren en optimaliseren om efficiëntie en effectiviteit te garanderen.
 • Teamspeler. Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je kunt effectief communiceren en samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken, waarbij je de bijdragen van anderen waardeert en ondersteunt.
 • Flexibel. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk en snel schakelen tussen verschillende taken, prioriteiten en situaties. Je past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan en kunt onder druk blijven presteren om doelstellingen te bereiken.

Verder vragen wij voor deze functie MBO niveau, bij voorkeur transport en logistiek. Een heftruckdiploma is een pré. 

DSC06330

Dagelijkse werkzaamheden

Wat ga je doen?

Ontvangen, sorteren, opbergen, uitgeven, verpakken, verzenden en het bewaken (inclusief kwaliteitsbewaking) van de voorraad van materialen en onderdelen en producten.


In jouw rol als magazijnmedewerker zorg jij niet alleen voor het ordelijk opbergen van materialen op de juiste magazijnlocatie, maar ook voor de interne logistiek, inclusief het verzamelen en uitgeven van productiemiddelen. Je beoordeelt welke materialen nodig zijn voor lopende orders, verzamelt en geeft deze uit. Daarnaast controleer je regelmatig de voorraadniveaus door middel van cycli telling.

Jij bent verantwoordelijk voor het gereedmaken van pakketten voor verzending, inclusief het zorgvuldig verpakken van kwetsbare producten. Je laadt vrachtwagens en zorgt ervoor dat goederen gereed zijn voor monteurs of externe uitbesteding. Ook zorg je voor de juiste adressering en afhandeling van zowel interne als externe opdrachten.

Op administratief gebied bewaak jij de planning voor benodigd materiaal en verwerk je inkomende en uitgaande goederen in het ERP-systeem. Daarnaast neem je retour- en reparatiegoederen in ontvangst en zorg je voor de juiste documentatie en opslag.

Naast deze taken draag jij actief bij aan het scheiden van afval, het handhaven van orde en netheid op de afdeling en het uitvoeren van diverse materiaal gerelateerde werkzaamheden, zoals trommelen, afbramen en buigwerkzaamheden. Ook help je bij het verzamelen van materiaal voor coating.

DSC00606

Voordelen van werken bij Nijha

Wat bieden wij?

Nijha wil een aantrekkelijke werkgever zijn en daarom bieden wij:

 • Een marktconform salaris met 8% vakantietoeslag.
 • Tijdens je pensioen er ook lekker bij zitten? Ook dat hebben we voor je geregeld via het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.
 • Nog niet eens begonnen, maar nu al zin om door te groeien of bij te leren? Er zijn volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Toe aan een vrije dag? Die 25 verlofdagen en 13 ADV dagen komen niet vanzelf op!
 • Bedrijfsfeestje? De uitnodiging komt jouw kant op!
 • Nieuwe fiets, telefoon of laptop nodig? Profiteer bij ons van een fiscaal voordeel.
 • Thuis bewegen doe je natuurlijk met de producten van Nijha, met inkoopvoordeel.

Heb je vragen over de functie? Neem contact op met onze HR afdeling via pz@nijha.nl.

Enthousiast geworden?

Solliciteer hier!

Enthousiast geworden? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar pz@nijha.nl.