Direct contact

Workshops en clinics

7019workshop_en_clinics.jpg Nieuwe ontwikkelingen komen aan de orde in de workshop.

Inspiratie opdoen om te werken met nieuwe producten? Het compleet invoeren van een nieuwe schoolpleinmethode? Of het volgen van een clinic biketrial? Nijha heeft een ruim aanbod van workshops, clinics en bijscholingen. Voor bijvoorbeeld groepsleerkrachten, vakleerkrachten LO, pedagogisch medewerkers of MBvO/GALM docenten.

 

Workshop sport- en spelmateriaal

6177Workshop_sport_en_spelmateriaal.jpg Workshop over spelmateriaal.

Innovatieve sport- en spelmaterialen maken een les of activiteit uitdagender en afwisselender. Maar soms kunnen nieuwe materialen ook vragen oproepen. Nijha laat u zelf ervaren tijdens workshops welke mogelijkheden de materialen bieden.

Meer over workshops sport- en spelmateriaal
 

Bijscholingen

7503instructie.jpg Bijscholing voor groepsleerkrachten.

Met een nieuwe inrichting en innovatieve toestellen gaat voor sommige groepsleerkrachten en docenten een wereld voor ze open. Om u hiermee kennis te laten maken en om het gebruiksgemak te vergroten, organiseert Nijha na de inrichting een bijscholing. Daarnaast biedt Nijha de mogelijkheid om deze bijscholing om de zoveel jaar te herhalen. Of om nieuwe leerkrachten ermee kennis te laten maken. 

Lees meer over bijscholingen

 

Folder aanvragen

Meer workshops en clinics

Op de pagina Voortgezet Onderwijs vindt u nog veel meer informatie over clinics voor vakleerkrachten LO in het Voortgezet Onderwijs, zoals:

Voor alle vragen over workshops, clinics of bijscholingen kunt u contact opnemen met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of info@nijha.nl.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag