Advies op maat

Projectrealisatie

En dan is het zover. De doelstellingen zijn bepaald, het definitieve ontwerp ligt klaar en er wordt gestart met de realisatie van de beweegvriendelijke binnen- of buitenruimte. Bij een goede voorbereiding verloopt deze fase prima. Maar hoe goed je het ook hebt voorbereid, er komen altijd onverwachte zaken aan het licht. Het is dan een hele geruststelling als je wordt bijgestaan door een bedrijf dat dagelijks met dit bijltje hakt en je soepel door deze fase loodst.

Wat kan Nijha betekenen bij sportaccommodaties?

1485Nazorg_fase.jpg Nijha heeft montage van sporttoestellen in eigen beheer.

Tijdens de realisatie van het project blijft Nijha een belangrijke rol spelen. Bij nieuwbouw of renovatie van een binnensportaccommodatie stemmen wij zaken af met de hoofdaannemer en bij knelpunten lopen er snelle lijntjes om het project bij te sturen en alles in goede banen te leiden. In deze fase behartigen wij de belangen van de opdrachtgever én van de eindgebruikers. Nijha schuift aan bij bouwvergaderingen, houdt contacten met betrokkenen en zorgt voor een uitstekende afstemming tussen vloer, belijning en inrichting. De installaties en toestellen worden door onszelf gemonteerd waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wat kan Nijha betekenen bij speelplekken/playgrounds?

4584Projectrealisatie_speeltoestellen.jpg Nijha ontzorgt door toestellen te plaatsen maar ook ondergrond en eventuele groenvoorziening te verzorgen.

Bij het inrichten van speelplekken of multifunctionele playgrounds speelt Nijha meestal de rol van de hoofdaannemer. Dit betekent dat wij de regie hebben bij het realiseren van het speelproject. Van de plaatsing van de speel- en sporttoestellen tot de ondergrond en eventuele groenvoorziening. Uiteraard in nauwe samenspraak met u als opdrachtgever en aansturing van eventuele onderaannemers. Nijha heeft jarenlange ervaring met realisatie van speelplekken en playgrounds en kan snel inspelen op eventuele knelpunten die tijdens de realisatie de revue passeren. Hierbij verliezen wij geen moment het uiteindelijke doel uit het oog: het realiseren van een fraaie speelplek of playground in de buitenlucht.

Advies op maat

Meer over projectrealisatie

Wilt u meer weten over projectrealisatie bij speelplekken in de buitenlucht of binnensportaccommodaties? Neem contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl en kom te weten hoe Nijha u in deze fase kan bijstaan.

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag