Spelmateriaal
Spelmateriaal

Ontdek onze spelmaterialen voor recreatieve en therapeutische doeleinden.

Een wereld aan spelmaterialen

Spelmaterialen is een van onze hoofdcategorieën en omvat een wereld aan mogelijkheden en materialen. De spelmaterialen vallen uiteen in een aantal  subcategorieën, te weten: speelballen, recreatiemateriaal, spelaccessoires, fysiotherapie, speciaal bewegingsmateriaal en spelpakketten. Hieronder leest u in het kort wat u in elke categorie kunt verwachten.

 

Speelballen en spelmaterialen voor recreatie

Ballen en sport zijn natuurlijk nauw met elkaar verbonden. Een aantal van de meest populaire sporten te wereld worden gespeeld met een bal, zoals volleybal, handbal en voetbal, maar denk ook aan golf, bowlen of biljart. Alle ballen die niet bij de beoefening van een specifieke sport horen, vallen in deze categorie ‘Speelballen’ onder spelmaterialen.

In deze categorie ‘Recreatiemateriaal’ vindt u recreatiematerialen die op geen strand, camping of sportveld misstaan. Denk aan de diabolo of jongleermaterialen. Spelmaterialen die vragen om behendigheid en altijd publiek trekken als de beoefenaar laat zien wat hij of zij kan. Maar ook voor complete spelpakketten, mikspelen en oefeningen voor de fijne motoriek moet u in deze categorie zijn.

 

Fysiotherapie, spelmaterialen en –accessoires

De fysiotherapie gebruikt allerlei spelmaterialen bij het aanleren en uitvoeren van oefeningen. Zoals matten en ballen, maar ook allerlei spelmaterialen gericht op het verbeteren van weerstand en kracht, balans en coördinatie. Naast allerlei losse artikelen bieden we u ook een aantal complete fysiopakketten gericht op een bepaalde vaardigheid, zoals balanceren, sport of valpreventie.

De spelaccessoires zijn een bijzondere categorie onder de spelmaterialen. Hier vindt u een vrolijke verzameling van allerlei materialen die een sport of spel ondersteunen. Denk aan touwen, stokken, maar ook allerlei lesmaterialen in de vorm van boeken en Dvd’s.

 

Speciaal bewegingsmateriaal en spelpakketten

Het speciale bewegingsmateriaal is een verzameling spelmaterialen die bepaalde zintuigen stimuleren, bijvoorbeeld door andere uit te schakelen. Zoals de goalbal blinder; een blinddoek gedragen door mensen met prima zicht, die goalballen met slechtzienden of blinden. Zo zijn de kansen voor iedereen gelijk. Of een kunststof bal voorzien van een bel, zodat ook slechthorenden zich goed op de bal kunnen oriënteren.

De spelpakketten zijn spelmaterialen die we weer onderverdeeld hebben naar sport en spel. Met deze complete pakketten kan een groep kinderen, jongeren of volwassenen zich urenlang vermaken. Een absolute aanrader voor zorgpartijen, verenigingen, scholen en alle andere plekken waar mensen samenkomen.

 

Meer informatie over de spelmaterialen van Nijha

Koop uw spelmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag