1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Maak het ideale spelpakket uit onze recreatiematerialen

Het aanbod recreatiematerialen van Nijha bevat ongetwijfeld producten die u nog niet kent. Want al zijn behendigheidssporten van alle tijden, er komen steeds meer mogelijkheden bij. Denk aan de Pedalo, de Padasan looptrommel of de Rolla bolla. Al deze sport- en spelmaterialen zijn gericht op het aanleren of verbeteren van bepaalde vaardigheden. Daarom zijn dit niet alleen materialen om plezier mee te hebben, maar ook om bijvoorbeeld de beenspieren te versterken, coördinatie te verbeteren of te leren gooien en vangen.

 

Wat maakt recreatiematerialen toch zo leuk?

Wij hebben al onze recreatiematerialen geselecteerd op de mate van uitdaging die ze gebruikers bieden. Het zijn materialen waar de meeste gebruikers even op moeten oefenen, maar uiteindelijk wel onder de knie krijgen. De mate van beheersing verschilt natuurlijk per persoon, maar voor al deze materialen geldt onomstotelijk: oefening baart kunst. Bovendien zijn de meeste van deze materialen licht van gewicht, waardoor u ze mee kunt nemen naar allerlei locaties. Niet alleen naar een sporthal of gymzaal, maar ook tijdens een bedrijfsuitje of een speciale behendigheidsdag.

 

Een greep uit de meest populaire recreatiematerialen

Sommige mensen zijn het liefst alleen bezig met recreatiematerialen, zoals een diabolo, jongleerclubs of loopklossen. Maar samen een truc of vaardigheid onder de knie krijgen is natuurlijk minstens even leuk. Zoals het rivierenlandschap, waarop kinderen uit de onderbouw samen leren balanceren. Of het spel Kubb, waar spelers maar niet mee kunnen stoppen. Of de scoopset om ballen te vangen en te gooien met een krom ‘schepje’.

Een hele andere tak van recreatiematerialen, zijn onze speelmatten. Deze matten zijn gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd en nodigen uit om samen te gaan spelen. Zoals de hinkelmat, de speltegelset of het schot in de roos. Al doende leren kinderen natuurlijk van alles over springen, evenwicht houden, gooien en mikken!

 

Meer informatie over recreatiemateriaal van Nijha

Koop uw recreatiematerialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag