Spelpakketten voor jarenlang plezier

Spelen is een van de meest leerzame en leuke activiteiten voor kinderen. Ze ontdekken wat ze met hun lichaam kunnen, hoe verschillende spellen werken en hoe ze samen plezier kunnen maken. Kinderen staan ervoor open om constant nieuwe dingen te leren en hun grenzen te verleggen. Onze spelpakketten stimuleren dat enorm, met prachtige producten die elk kind aanspreken. We hebben pakketten voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die nooit gaan vervelen. De diversiteit binnen elk pakket staat garant voor variatiemogelijkheden en het combineren van speelse- en sportieve elementen. Ontdek al onze pakketten in deze webshop. Hieronder doen we een kleine greep uit de mogelijkheden.

 

Right to Play ballenpakket

Right to Play is een internationale organisatie, die zich inzet voor het recht van ieder kind op sporten en spelen. Net als wij, gelooft Right to Play dat spelen onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen. Ze proberen veilige speelplekken te creëren voor kinderen in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is. Dat doen ze onder meer door (jeugd)leiders van lokale gemeenschappen te scholen tot coach om sport- en spelprogramma’s uit te voeren. Right to Play is actief in ruim twintig landen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Wij ondersteunen het werk van de organisatie door 10% van het verkoopbedrag van elk Right to Play spelpakket naar hen over te maken. Het ballenpakket bestaat uit voetballen, basketballen, volleyballen, zachte speelballen en nog veel meer. In elk pakket vindt u ook een originele Right to Play bal.

 

Buitenspeelpakket

Het buitenspeelpakket is bedoeld voor scholen, BSO en TSO. Overal waar kinderen samen buiten kunnen spelen komt dit pakket tot zijn recht. Het bestaat uit hele uiteenlopende materialen om elk kind uit te dagen iets nieuws te proberen; van hockeysticks en rackets tot jongleermaterialen.

 

Plaats uw bestelling voor spelpakketten

Koop uw spelpakketten bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag