Vacature Rayonmanager Sport- en Speellocaties, West-Nederland

Een collega-rayonmanager omschrijft de functie als volgt: “Je werkt in een ambitieus en enthousiast verkoopteam en hebt een grote mate van bewegingsvrijheid. Daar zit een stuk verantwoordelijkheid aan vast die je moet kunnen dragen. Dat vraagt om gedrevenheid, lef en creativiteit.
Bekijk de vacature

 

Nijha zoekt een aantal creatieve geesten!

Zit jij in het 3e of 4e jaar van een creatieve studie (MBO of HBO), kun je zelfstandig werken en zoek je een bijbaan (oproepbasis)? Reageer dan snel want we hebben je nodig!

Bekijk de vacature voor een bijbaan als illustrator, filmmaker of fotograaf. 

Misschien hebben we nog wel méér vacatures voor stageplaatsen. Kijk hier voor meer informatie!

 

 

 

Solliciteren doe je zo

Solliciteren op een vacature
Wil je solliciteren naar aanleiding van een vacature, lees dan goed de te volgen procedure. Bij iedere vacature kan de sollicitatieprocedure anders zijn. Dit vind je altijd terug in de vacaturetekst.
 

Open sollicitatie
Als er geen geschikte vacature voor je beschikbaar is, nodigen wij je uit een open sollicitatie naar Nijha te sturen. Stuur een mail of brief met curriculum vitae en motivatie om te solliciteren. Als wij naar aanleiding van je open sollicitatie denken je in de toekomst wellicht ergens in ons bedrijf in te kunnen zetten, zullen wij dat laten weten. Wij bewaren je brief dan nog maximaal 1 jaar en zullen contact opnemen zodra er een geschikte vacature ontstaat.
 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel naar Stephanie van Benthem, telefoon (0573) 28 85 76 of stuur een mail naar personeelszaken@nijha.nl. Zij staat je graag te woord.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag