Vacature stageplaats engineering
Bij Nijha doen we alles in eigen beheer van het ontwerp van sport- en speeltoestellen tot een complete inrichting van een sporthal of speelplek. Je krijgt de kans kennis te maken met onze vele producten en toepassingen.
Bekijk de vacature voor een stageplaats bij engineering

 

Misschien hebben we nog wel méér vacatures voor stageplaatsen. Kijk hier voor meer informatie!

 

 

 

Solliciteren doe je zo

Solliciteren op een vacature
Wil je solliciteren naar aanleiding van een vacature, lees dan goed de te volgen procedure. Bij iedere vacature kan de sollicitatieprocedure anders zijn. Dit vind je altijd terug in de vacaturetekst.
 

Open sollicitatie
Als er geen geschikte vacature voor je beschikbaar is, nodigen wij je uit een open sollicitatie naar Nijha te sturen. Stuur een mail of brief met curriculum vitae en motivatie om te solliciteren. Als wij naar aanleiding van je open sollicitatie denken je in de toekomst wellicht ergens in ons bedrijf in te kunnen zetten, zullen wij dat laten weten. Wij bewaren je brief dan nog maximaal 1 jaar en zullen contact opnemen zodra er een geschikte vacature ontstaat.
 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel naar Stephanie van Benthem, telefoon (0573) 28 85 76 of stuur een mail naar personeelszaken@nijha.nl. Zij staat je graag te woord.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag